tiistai 20. marraskuuta 2018

Yrjö ja Pascal

Urpo ja Kärsä voisivat yhtä hyvin olla nimeltään Yrjö ja Pascal, koska he ovat ottaneet tavaksi herättää emännän yöllä joko kakomisäänillä (jotka ovat erilaisia kuin yskimisäänet) tai vinkumalla ovella.

2018-11-20_08-28-13

Edellisyönä Kärsä oksensi luun palasia sohvalle, minnepä muuallekaan. Onneksi uusi sohva, joka saapuu tammikuun aikana, on helppohoitoinen eikä imaise kaikkea sisäänsä niin kuin tämä vanha.

Viime yönä Urpo oli puoli kahden aikaan ulko-oven edessä vinkumassa niin että emäntä heräsi. Urpolla ei kyllä ollut ainakaan päivällä mitään ripulia, mutta hänen oli jostain syystä päästävä yöllä ulos. Hänellä meni tietysti sen verran pitkään, että emäntä ehti jo herätä kunnolla.

Viime viikolla Urpo sekä oksensi yhtenä yönä että vinkui pihalle toisena yönä. Vatsaongelmat johtuvat varmaan siitä, että hän syö lenkillä aina traktorin renkaista tippuneita kokkareita, joissa on ties mitä sianpaskaa.

Todella ärsyttävää! Juuri kun pikkuveli on vihdoin alkanut nukkua pidempiä pätkiä eikä herää kuin maksimissaan kerran yössä, niin tietysti koirat ovat sen sijaan alkaneet herätellä emäntää. Ehkä he ovat sitä mieltä, että kunnon yöunet ovat turhaa luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti