keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Urpon hassu temppu

20181031_102845

Meillä koirat eivät saa tulla makuuhuoneeseen, eivät ole koskaan saaneet. Kärsä tulee sinne silti aika usein, ainakin silloin kun hän aavistaa, että pian ollaan lähdössä jonnekin ja emäntä menee vaihtamaan vaatteita. Mutta öisin koirat eivät tule sinne, vaikka ovi on auki.

Syy tällaiseen sääntöön on se, että ensinnäkin koirat pitävät ääntä öisin - nuolevat tassujaan, putsaavat peräaukkoaan, haukottelevat kovaan ääneen, kuorsaavat, tassuttelevat keittiöön juomaan jne. Toiseksi olisi varmasti vaikeaa pitää heitä poissa sängystä, jos he pääsisivät sängyn viereen, eikä sänkyyn voi päästää, koska silloin lakanat olisivat koko ajan hiekassa, kurassa, karvoissa, kuolassa ja muissa eritteissä.

Eilen illalla kun emäntä ja pikkuveli olivat menneet nukkumaan, Urpo tassutteli makuuhuoneen kynnyksen yli ja meni ihan varovasti matolle makoilemaan. Hän oli siinä hetken aikaa, kävi sitten keittiössä juomassa ja tuli takaisin. Ei hän kuitenkaan pitkään viihtynyt, vaan siirtyi olohuoneen puolelle. Jos emäntä olisi ollut unessa, niin olisikohan Urpo kömpinyt sänkyyn...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti