torstai 9. elokuuta 2018

Kynnen poisto vol. 2

Kärsältä poistettiin talvella kynsi takatassusta, ja nyt oli Urpon vuoro joutua samanlaiseen operaatioon. Onneksi Urpolla oli kynsi haljennut kannuksesta eikä varpaasta, koska kannusta on helpompi suojella lialta ja kosteudelta.

2018-08-09_11-18-18

Urpo lähti eilen heti aamusta isännän kanssa eläinlääkäriin Kärsän päästessä lenkille emännän ja pikkuveljen kanssa. Kun Urpo palasi kotiin, hän oli aivan surkeana, koska rauhoittava piikki vaikutti vielä. Hän käppäili hoippuvin askelin autosta sisälle eikä jaksanut juurikaan tervehtiä Kärsää, joka oli puolestaan hyvin innoissaan Urpon paluusta. Kärsää piti vähän komentaa jättämään Urpo rauhaan, mistä hän loukkaantui ja meni muutamaksi tunniksi autoon lymyilemään. (Takaluukku oli auki koko ajan.)

2018-08-09_11-18-05

Loppupäivän Urpo makoili vain sohvalla peiton alla eikä lotkauttanut korvaansa juuri millekään. Vasta illalla hän oli oma itsensä ja syöksyi ovelle vastaan oltuaan pari tuntia Kärsän kanssa kahdestaan kotona.

Hoito-ohjeena on sama kuin Kärsälläkin aikoinaan, eli tassu pitää pestä ja side vaihtaa päivittäin ja jos on yhtään merkkejä tulehduksesta, niin pitää ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. Tässä on pian viikonloppu tulossa, joten toivottavasti tulehdus alkaa pian, jos on alkaakseen. Muuten joudumme jonnekin päivystykseen jonottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti