sunnuntai 5. elokuuta 2018

Hirveä härdelli

Isäntäväki oli tänään pari tuntia kaupoilla ja koirat sillä aikaa keskenään kotona. Ei ilmeisesti olisi kannattanut lähteä mihinkään, sillä siitä seurasi hirveä härdelli.

20180803_202717

Ulko-ovi oli jäänyt lukitsematta, joten koirat hyppivät sitä vasten kuullessaan auton ajavan pihaan ja pääsivät omin avuin ulos ennen aikojaan. Onneksi kukaan muu ei ajanut pihaan sillä aikaa, kun isäntäväki oli poissa kotoa, koska sillä olisi voinut olla pahat seuraukset, jos koirat olisivat juosseet ulos jonkun vieraan takia ja jääneet sinne haahuilemaan keskenään.

Kärsältä pääsi ilopissa lattialle siitä huolimatta, että hän oli päässyt ulos päästelemään jo ennen kuin isäntäväen auto oli kunnolla ajettu portista sisään. On se kumma, että 4,5-vuotias vielä kuseskelee lattialle! Koirat olivat myös saaneet vierashuoneen oven auki itse ja he olivat myllänneet sängyn niin pahasti, että koko petauspatja päiväpeittoineen oli lattialla.

Tavallaan liikuttavaa, että parin tunnin poissaolo saa aikaan niin voimakkaan reaktion, mutta toisaalta siihen riittää jo parin minuutin pihallakäynti. Urpo ei tainnut olla yhtä villi silloin, kun Kärsää ei vielä ollut, joten ilmeisesti koirat lietsovat toisiaan jollain tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti