sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Kauhea säätäminen

2018-07-01_09-19-37

Pikkuveli on nyt lähtenyt liikkeelle ja mönkii koko ajan ympäri taloa, mikä aiheuttaa päänvaivaa paitsi emännälle myös koirille. Juomakuppia ei voi pitää lattialla, vaan se pitää nostaa sen verran korkealle, etteivät koiratkaan yllä siihen. Siitä syystä he joutuvat erikseen pyytämään vettä, kun heillä on jano.

Iltaisin koirat tykkäävät mennä vierashuoneen sängylle rötväämään, mutta pikkuveljen kontatessa pitkin ja poikin vierashuoneen portti pitää laittaa kiinni, ettei vauva pääse käsiksi isännän perhonsidontatarvikkeisiin. Siitä seuraa se, että koirat eivät pääse vierashuoneesta pois itse, vaan emännän on avattava portti.

Oma patja on ennen ollut koirien turvapaikka, mutta nykyään se ei ole vauvavapaa alue, sillä pikkuveli kiinnostuu tietysti matalalla patjalla makoilevista koirista ja mönkii iholle kiinni. Sen takia olisikin parempi, että koirat olisivat vierashuoneen sängyllä turvassa, mutta portti on mentävä avaamaan aina kun he haluavat sieltä pois, minkä jälkeen heille täytyy mennä antamaan vettä ja sitten täytyy vielä nostaa pikkuveli pois koirien pedin vierestä, jolloin koirat luovuttavat ja haluavat takaisin vierashuoneeseen, jonka portti on tietysti kiinni. Ja niin edelleen.

Emännän ei tarvitse ainakaan mennä salille tekemään kyykkyjä, sillä kotona saa nostaa takamuksen sohvalta noin joka toinen minuutti.

2 kommenttia:

 1. Kuppi saunan eteiseen tai saunan lattialle niin ei haittaa vaikka kaatuu, oppivat kyllä käymään siellä . Vierashuoneen oveen poikittain vanerin, jonka yli koirat pääsevät hyppäämään mutta pikkuveli ei...saavat isoveljet loikoilla rauhassa ja sun reidet saa lepoa ��
  T.siskot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan alkaa keksiä jotain vaihtoehtoja nykyisille järjestelyille. Kiitos vinkeistä!

   Poista