perjantai 20. heinäkuuta 2018

Juomaongelma

Koirien juomajärjestelyjen kanssa on ollut ongelmia viime aikoina, koska pikkuveli tykkää uittaa käsiään vedessä ja kaataa kaikki vedet lattialle. Lukijan ehdotuksesta juomakuppi on nyt ollut kodinhoitohuoneessa, missä lattialle kaatunut vesi ei haittaa. Kaksi ongelmaa on kuitenkin vielä jäljellä: pikkuveljen vaatteet kastuvat, eikä Urpo osaa muutaman päivän harjoittelunkaan jälkeen mennä kodinhoitohuoneeseen juomaan.

2018-07-20_04-06-12

Helteellä ei toki haittaa, jos taaperon vaatteet ovat märät, mutta entäs sitten kun säät viilenevät? Ei varmasti ole kiva olla, kun hihat ovat läpimärät. Eikä niitä vaatteita jaksaisi olla vaihtamassa koko aikaa, pyykkiäkin tulee tarpeettomasti.

Entäs sitten Urpo? Hänelle on näytetty juomakupin uusi sijainti jo ainakin viisi kertaa, mutta hän jaksaa yhä vain pyytää vettä keittiöstä. Kärsä on sen sijaan kumma kyllä sisäistänyt, että juomapiste on muuttanut. Urpo on tyytynyt juomaan pihalla olevista vanhoista kattiloista, joissa on aina vettä, mutta eihän se ole mikään ratkaisu pidemmän päälle. No, ehkä Urpo oppii pikkuhiljaa.

Juomakuppi pitäisi sijoittaa sellaiseen paikkaan, mihin koirilla on pääsy mutta pikkuveljellä ei. Tai sitten vähintäänkin juomakupin pitäisi olla sellaista mallia, ettei sitä voi kaataa. Prisman valikoimista sellaista ei löytynyt, mutta varmasti jossain eläinkaupassa on. Kaatumaton kuppikaan ei tosin ratkaise sitä ongelmaa, että pikkuveljen hihat kastuvat vesileikeissä. Kinkkinen tilanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti