lauantai 5. marraskuuta 2016

Remmi sanoi naps

Viime aikoina on ollut mielessä, että vajaa vuosi sitten hankitut remmit ovat olleet todella kestäviä ja hyviä. Kunnes sitten tänään kesken lenkin Urpon remmi sanoi naps ja meni rikki.

2015-11-19_07-26-12

2016-11-05_05-32-31

Ommel ei kestänyt kovaa vetämistä. Lisäksi kahvojen pehmusteet ovat kuluneet pois aikoja sitten, mutta se nyt ei ole ollut mikään suuri ongelma. Nyt on joka tapauksessa edessä uusien remmien hankinta. Melko todennäköisesti Urpo ja Kärsä saavat uudet samanlaiset, sillä monet muut remmit ovat kestäneet vain muutaman kuukauden.

4 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla Non-Stopin vahvoja remmejä! Niissä on vahvat ompeleet ja lukot, mutta ovat miellyttävän tuntuisia käteen. Meillä ainakin olleet hyvät käytössä, myös esim. whippetillä, joka saattaa tehdä äkkinykäisyn pupun perään! :)

  http://www.non-stopdogwear.fi/products/vahva-talutin/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Näyttää erittäin lupaavalta.

   Poista
 2. Oho! Toivottavasti ei hajonnut missään tiukassa paikassa :) Itse voin suositella kunnon nahkahihnaa. Meillä on nahkahihnat hankittu kotimaiselta myyjältä ja ne on kestäneet jo vuosia (rajusta käsittelystä huolimatta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nahkaremmit kummallekin, mutta ne raastaa kädet rikki kesällä, kun ei ole hanskoja. Muuten kyllä erittäin hyvä valinta :)

   Poista