maanantai 16. toukokuuta 2016

Reikärinta

2016-05-16_08-49-04

Koirat olivat eilen keskenään kotona puoli päivää ja sillä välin Kärsä oli onnistunut saamaan kauhean reiän rintaansa. Sen aiheuttajasta ei ole tietoa, mutta eläinlääkäriin oli mentävä. Emme lähteneet illalla päivystykseen, koska haava ei näyttänyt niin pahalta. Se oli karvojen peitossa ja jotenkin piilossa ihopoimujen välissä. Aamulla ei kuitenkaan auttanut muu kuin soittaa eläinlääkärille ja varata aika. Onneksi pääsimme vastaanotolle jo aamupäivällä.

Eläinlääkäri ei tietenkään osannut sanoa, mikä haavan olisi voinut aiheuttaa, mutta yksi mahdollisuus on valitettavasti se, että Urpo on purrut Kärsää. Joka tapauksessa Kärsä sai antibioottikuurin ja lisäksi haava putsattiin. Eläinlääkäri sanoi, ettei meidän olisi kannattanut mennä illalla päivystykseen, koska haavaa ei kuitenkaan olisi ommeltu syystä ettei sen aiheuttaja ole tiedossa. Onneksi haava on sellaisessa kohdassa, ettei Kärsä ylety nuolemaan sitä, kauluria ei siis tarvitse käyttää.

2 kommenttia:

  1. No voi Kärsä parkaa.Kumma juttu, jos puremasta jäisi vain yksi reikä.Onko mahdollista, että Kärsä olis törmännyt johonkin terävään oksaan, risuun, naulaan jne?Urpo ei ainakaan näytä yhtään syylliseltä.T.Ride

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirien käytöksestä ei ainakaan huomannut mitään erikoista, joten on vaikea sanoa onko Urpo purrut Kärsää. Haava on voinut tulla jo aamulla, kun Kärsä juoksenteli pihalla. En vaan huomannut mitään ennen kuin lähdin kotoa ja jätin koirat keskenään. Se jäänee nyt ikuiseksi arvoitukseksi, että mitä on tapahtunut.

      Poista