sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kärsän sikailuviikonloppu

2016-05-08_02-20-50

Kärsä on olevinaan aivan viaton luontokappale, vaikka hän on ollut ihan kauhea sika koko viikonlopun. Sikailu alkoi jo perjantaina ennen puoltapäivää, kun meillä oli vieraita ja olimme menossa pihalle kahville. Huolimaton emäntä laski croissantit ja pullat hetkeksi sohvapöydälle, jolloin Kärsä katsoi tilaisuutensa tulleen ja pisteli muina miehinä poskeen makoisan croissantin. Ainakaan kotioloissa hän ei ole koskaan ennen ottanut pöydältä mitään niin, että vieressä olisi ollut ihmisiä.

Myöhemmin samana päivänä Kärsä jäi Urpon kanssa kahdestaan kotiin reiluksi puoleksi tunniksi. Sillä aikaa Kärsä oli levittänyt jätesäkin sisällön pitkin taloa. Meidän on nyt edelleen vähän kesken olevan remontin takia vaikea laittaa kaikkia tavaroita piiloon silloin kun koirat jäävät yksin kotiin, mutta ilmeisesti täytyy kuitenkin yrittää.

Sekä lauantai- että sunnuntaiaamuna Kärsä alkoi vinkua hyvissä ajoin makkarin ovella. Hän oli varmaan tylsistynyt ja nälissään, sillä mikään hätä hänellä ei ollut. Isäntäväen hän sai kuitenkin hereille ja ärtyneeksi.

Onneksi Kärsä on viattoman näköinen ja hyvin suloinen, koska muuten häntä voisi ajoittain olla vaikea kestää.

2 kommenttia: