torstai 5. toukokuuta 2016

Jokapäiväinen kissamme

2016-05-05_08-02-21

Onkohan tänä vuonna erityisen paha kissavuosi vai mistäköhän on kyse, kun törmäämme joka päivä joka lenkillä vähintään yhteen kissaan. On todella hankala kulkea kahden ison ja vieläpä riistaviettisen koiran kanssa, kun tuntuu, että joka pusikossa lymyilee vapaana kulkeva kissa.

Kissoja tunnutaan kyllä pidettävän vapaana ihan surutta, mutta auta armias, jos jollain on koira vapaana pienenkin hetken, niin heti on joku huutelemassa, että koirat on pidettävä remmissä. No, on sitä itsekin joskus tullut pidettyä koiria vapaana luvattomasti, mutta ei sentään joka päivä eikä koko aikaa. Samat kissat sen sijaan kulkevat vapaana päivästä toiseen, vaikka nyt on ties minkä metsäneläinten pesimisaika aluillaan.

2 kommenttia:

  1. Ja entä se selkäpiitä hiostava stressi, että milloin naapurin kissa hiippailee meidän tontille (menettämään viimeisen henkensä?!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Meidän naapureilla ei onneksi ole kissoja. Yhdellä naapurilla oli, mutta sen söi viime talvena eräs toinen lähistöllä asuva seisoja, joka oli karannut pihalta. Kissavainaa ei kyllä onneksi ikinä kulkenut vapaana, mutta oli sillä kertaa päästetty pihalle syömään jotain kalannahkaa ja epäonnisesti just sillä hetkellä karkuriseisoja oli sattunut sinne.

      Poista