maanantai 19. lokakuuta 2015

Epäonnen syksy

2015-10-19_04-07-58

Ensimmäinen varsinainen jahtipäivä Inarin Iijärvellä aluillaan, into huipussaan kaikilla, sitten - veritippoja maassa, pikainen tassujen tarkistus, Urpolla polkuanturassa iso haava. Siinä taisi päästä muutama julkaisukelvoton voimasana!

Tämän syksyn ensimmäisellä jahtireissulla Posiolla Urpo puri Kärsää naamaan, Itä-Suomen reissun jälkeen Urpolta löytyi iso haava ranteesta, ja nyt tämä. Aina ei voi voittaa, mutta jos tekee noinkin monta reissua monen tunnin ajomatkan päähän, niin voisi kai edes yhdellä niistä olla onnellinen loppu... Koirat ja isäntä olisivat palanneet jo kotiin mökiltä möllöttämästä, jolleivät he olisi reissussa kimppakyydillä. Kurjuuden maksimointia.

Urpon riekkokausi on siis tältä erää päättynyt, joten Kärsä on saanut enemmän vastuuta. Haku on ollut hyvää ja Kärsä on jopa seisonut riekkoja useamman kerran. Kärsästä riippumattomista syistä lintuja ei ole vielä saatu tonttiin, mutta toivon mukaan sekin pääsee tapahtumaan vielä tämän viikon aikana. Kärsä ei kyllä pääse metsälle kovin paljon, koska Urpo-raukkaa ei millään voi jättää yksin mökille koko päiväksi. Hän on niin masentunut parka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti