perjantai 30. lokakuuta 2015

Asiaa remmeistä ja valjaista

2015-10-30_04-40-54

Hoviompelijan assistentti osasi korjata kesällä ostetut remmit, joiden lukot menivät rikki kolmen viikon käytön jälkeen. Ensin vanhat lukot pois jollain vempeleellä rikkomatta kangasta, sitten tilalle sakkelit, joihin voi kiinnittää uudet lukot helposti aina kun tulee tarve. Loistavaa! Kiitos vielä sinne Raaseporiin!

Ikävä kyllä tohelo isäntä unohti toisen remmin pohjoiseen viimeisimmällä reissulla, joten se on nyt siellä, kunnes sen joku hakee pois, eli ei ihan pian. Siispä oli ostettava jälleen uudet remmit, jotka löytyivät hieman yllättäen XXL Sport & Outdoor -liikkeestä. Siitä on ollut jotenkin sellainen mielikuva, että se on urheilun Lidl - täynnä ihan hyvää ja edullista tavaraa, joskaan ei kovin kestäviä tuotteita. Mielikuva oli täysin väärä, sillä siellä on vaikka mitä merkkituotteita, esim. Non-stopin vetovaljaita. Pitääkin käydä hakemassa Kärsälle omat valjaat, kun olemme nyt taas aloittaneet canicross-lenkit sään viilennyttyä tarpeeksi.

2015-10-30_04-41-19

2015-10-30_04-39-13

Kävelylenkeillä meidän koirat käyttävät Rukan valjaita, jotka vaikuttavat hyvälaatuisilta ja ovat varmasti mukavat päällä. Kärsä on sellainen veitikka, että häntä ei voi jättää autoon valjaat yllään tai saa katua. Hän on nimittäin syönyt jo kahdet valjaat. Ensimmäisiä hän ehti purra vain vähän, joten niitä säilytetään varavaljaina. Tänään Kärsä söi autossa ollessaan mustien valjaiden tilalle hankitut keltaiset niin rikki, että niitä on turha edes yrittää korjata. Eipä sitten muuta kuin eläinkauppaan ostamaan uudet! Haaveissa oli saada siniset valjaat, mutta värivalikoima oli musta, pinkki, punainen ja keltainen. Kärsä sai siis keltaiset jälleen kerran. Nyt ei parane tehdä sitä amatöörimäistä virhettä, että jättää riisumatta valjaat ennen (lyhyttäkään) automatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti