maanantai 12. elokuuta 2013

Uudet tossut

Untitled

Nyt on taas uudet tossut! Eläinkaupassa ei ollut varsinaisia haavatossuja, joten tyydyimme Rukan talvitöppösiin, jotka pitänevät hiukan vettäkin. Ainakin niistä on suojaamaan haavaa pahimmilta kolhuilta. Urpokin oli tyytyväinen, kun aamulla laitettu sukka, kumihanska ja ilmastointiteippi -viritys otettiin pois. Töppönen on siitäkin kätevämpi, että sen voi ottaa pois sisällä, niin haava saa hengittää.

Untitled

Haava on sen verran pahannäköinen, että varasimme varmuuden vuoksi ajan lääkärille huomiseksi. Samalla lekuri voi tarkistaa Urpon silmät, joista valuu rähmää epätavallisen paljon.

Ei ole mikään uutinen, että seisojat ovat kaikessa sekopäisyydessään tapaturma-alttiita, mutta kyllä nyt tuntuu, että vastoinkäymisiä tulee aina väärään aikaan. Viime vuonna näihin aikoihin Urpolla oli 11 tikkiä kaulassa eikä hän päässyt vesityökokeeseen ennen kuin elokuun lopussa. Nyt sitten kun avoimen luokan vesityö olisi ajankohtainen, niin eiköhän tullut tassuun haava! Ilmeisesti Urpoa pitäisi säilyttää koko kesän lasikaapissa ja ottaa esille vasta syksyllä...

Untitled

Itä-Suomen-reissusta oli kuitenkin se hyöty, että Urpo sai vihdoin takaisin Junkkarista saamansa kaulapannan, joka jäi viime syksyn Itä-Suomen-matkalla sinne. Nyt hänellä on siis sekä Junkkari-voittajan remmi että panta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti