perjantai 23. elokuuta 2013

Tassukuulumiset

Untitled

Urpo sai haavoittuneeseen tassuunsa juuri uuden siteen ja mököttää nyt omalla paikallaan, koska kokemus oli niin traumaattinen. Haava voi siis paksusti, ja nyt samasta tassusta löytyi toinenkin haava. Tiukka kääre on ehkä syypää siihen, vaikka varpaitten välissä on kyllä ollut pumpulia.

Sorsastus jäänee kokonaan väliin tänä vuonna, koska Urpo lähtee syys-lokakuuksi pohjoiseen seisomaan kanalintuja ja sen reissun jälkeen vesi on jo liian kylmää. Isäntäkään ei pääse sorsaan, koska ilman noutajaa se on hieman hankalaa. Kyyhkyjahtiin Urpo voisi mahdollisesti lähteä, jos vaan keksisimme jonkun virityksen, joka pysyisi paikoillaan ja pitäisi tassun kuivana.

Untitled

Mitä tassuhaavan kanssa sitten oikein voi tehdä? No, pihalla makoileminen ainakin onnistuu! Urpo on nukkunut nurtsilla emännän viekussa ja muuten vaan kytännyt sudenkorentoja ja kärpäsiä. Kesän kenties viimeisistä päivistä pitää ottaa kaikki irti! Pian Urpokaan ei tarkene hengailla pihalla.

Untitled

Tänään armahdimme Urpon ja päästimme hänet takapihalle kikkailemaan. Hän juoksi metsässä sukka jalassa ja tuntui nauttivan vapaudestaan. Sitten pitikin vaihtaa sukka ja side ja nyt Urpo siis mököttää meille.

4 kommenttia:

 1. Eläinkaupassa on runsas valikoima erilaisia tossuja, sieltä löytyi ainakin Elsalle sellanen tossu mikä pysyi hyvin jalassa. Oli resorit ja kiristysnarut.:) Urpo mukaan sovittamaan, toivottavasti löydätte jonkun kivan tossun sellasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä meidän lähimmistä eläinkaupoista ei oikein tunnu löytyvän mitään. Siellä missä ennen käytiin oli kaikenlaisia haavatossuja, mutta niin kauas ei oikein tule lähdettyä :( Pitää nyt yrittää pärjätä vaan jesarilla.

   Poista
 2. Voi Urpo-parkaa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se tästä, tappavan hitaasti mutta varmasti...

   Poista