sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pannukakku

Tai suutari. Näillä sanoilla voisi kuvailla kauden aloitusta Urpon osalta. Hänen ihana viikkonsa päättyi ikävällä tavalla, kun polkuanturaan tuli haava ja hänen piti tulla kotiin ennen aikojaan. Saldona nolla kyyhkystä, nolla noutoa.

Untitled

Untitled

Viime yön kotiinpaluun jälkeen Urpo on keskittynyt lähinnä näyttämään surkealta ja olemaan hyvin dramaattinen. Hän ei mm. pysty kävelemään kunnolla, kun jalassa on sukka. Pitänee mennä apteekkiin hakemaan haavatossu, joita Urpo on käyttänyt ennenkin.

Untitled

Urpo on tänään ollut hyvin väsynyt. Hän on nukkunut sekä pihalla että sohvalla eikä hän lotkauttanut korvaansa, vaikka isäntä pakkasi metsästyskamat autoon ja lähti iltapassiin ilman Urpoa. Yleensä isännän liikehdintä ovea kohti saa Urpon levottomaksi.

Hän on reissun aikana laihtunut taas, joten nyt hän saa syödä maksalaatikkoa niin kuin ennen näyttelyä toukokussa. Siitä ei tule mitään, jos Urpo nirsoilee ja lähtee kylkiluut vilkkuen pohjoiseen syksyn varsinaiselle metsästysmatkalle, joka koittaa ensi kuussa.

8 kommenttia:

 1. Voi pikku Urpoa :(
  Dumlellakaan ei mennyt hyvin, hänkin ontuu , loukkasi jalkansa hieman metsästä lähdettäessä ja edellisenä päivänä osui oksa tms silmään, jota nyt siristelee, taitaa tulla lääkärireissu. Lisäksi hän on niiiin loppu että kotiin tullessa klenkkasi autosta suoraan soffalle tervehtimättä!...nyt hän on nukkunut kellonympäri...

  - Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi näitä sekopäitä! Nyt vaan vahvistuu se käsitys, mikä mulla on ollut jo alusta alkaen: Urpo ei tule kuolemaan vanhuuteen vaan hölmöilyyn. Urpollakin itse asiassa rähmii silmät hiukan, joten huomenna on edessä lääkärikäynti.

   Poista
 2. Voi ei :( pikaista paranemista sekä Urpolle että Dumlelle!

  Ja samaa liikkeellä meillä, Vimma sai tassuhaavan varpaiden väliin (tallasi ilmeisesti lasiin) ja nyt jännitetään, paraneeko se sorsan aloitukseen. Jouduttiin laittamaan kaulurikin kun tassukääreet saivat kyytiä, kostoksi Vimma kolistelee sitä pitkin öitä meidän makuuhuoneen oven :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina näitä loukkaantumisia sattuu just väärään aikaan! Miksei voi tulla haavoja vaikka talvella? Vimskullekin pikaista paranemista! Onneksi teillä on toinen seisoja backuppina :)

   Poista
 3. Voi Urpoa, voi Dumlea ja voi Vimmaaa :( Toivottavasti kaikki paranevat pian! Harmi, kun kauden alkuun tulee haavereita :(

  VastaaPoista
 4. Voi Urpoa!:( Nämä seisojat on kyllä niin tapaturma-alttiita, kauhulla odotan mitä Elsa vielä keksii ennen metsästyksen aloitusta. Täytyy varmaan kääriä se pumpuleihin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Koko koira vaan pumpuliin, niin ei satu mitään :)

   Poista