sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Variksia ja pussailua

IMGP0133
Kuva J.T.

IMGP0130 (1)
Kuva J.T.

Urpo oli perjantain ja lauantain välisen yön työreissussa Tammisaaressa yhden kaverin kanssa, joka meni ampumaan variksia. Urpon tehtävä oli tietysti noutaa ammutut linnut. Kyllä hän hoitikin tehtävänsä, mutta ei täysin moitteetta - ilmeisesti varis on niin pahanmakuinen lintu, että Urpo oli hieman syljeskellyt niitä. Kokemuksena reissu oli kuitenkin varmasti hyödyllinen, joten ei muuta kuin kiitokset variksenmetsästäjille!

IMGP0136
Kuva J.T.

Viime yö meni varisreissun ansiosta hyvin hiljaisissa merkeissä, mutta tänään iltapäivällä Urpo oli taas täysin toimintakykyinen ja valmis vastaanottamaan Dumlen vieraakseen. Meidän ei tarvinnut lähteä lainkaan lenkille, sillä koirilla riitti ihmeteltävää omalla pihalla. Metsiköstä löytyi luu, jota he kuskasivat ympäriinsä vuorotellen. Dumle teki myös metsurin hommia.

Untitled

Untitled

He innostuivat myös kaivamaan kuoppaa, ensin Dumle apinanraivolla, sitten Urpo perässä. Välillä näytti jopa siltä, että kuopasta syntyy riitaa, mutta sitten Dumle luovutti ja keskittyi kaivamisen sijasta juoksentelemaan kuopan ja Urpon ympärillä.

Untitled

Koska kevätsää on petollinen, menimme välillä sisälle. Dumle tykästyi valtavasti Urpon leluihin ja tepasteli ympäri taloa kantaen milloin mitäkin. Paras oli kuitenkin tennispallo, josta Urpokin sitten kiinnostui. Niinpä he tarttuivat kumpikin palloon kiinni kuin Kulkuri ja Kaunotar.

2 kommenttia:

  1. Taisivat tehdä ruoankin kanssa kaunottaret&kulkurit sillä Dumlen kuppi on aivan tyhjä Urpon raksuista :)
    Kaivuuhepulit ja parin tunnin ulkoilu vielä kotipihalla tekivät tehtävänsä ja kaunotar kuorsaa kainalossa!

    - Jaana

    VastaaPoista
  2. Siinäpä on vallanmainio pari, Urpo ja Dumle, mitä nyt on tullut seurattua tämän blogin kautta :) Miinakin haluaa joskus kyllä tavata velipojan!

    VastaaPoista