maanantai 1. huhtikuuta 2013

Tapahtumarikas pääsiäinen

Urpo makoilee tällä hetkellä sohvalla aivan reporankana, koska hänellä on ollut pari päivää aika haipakkaa menoa. Eilen hän oli uimassa koirauimalassa Dumlen sekä Gironin porukoiden Luna-seisojan ja Luka-belgin kanssa. Koirien oli tarkoitus harjoitella vedestä noutamista.

Valitettavasti Urpo jätti hyvän tilaisuuden käyttämättä eikä ollut lainkaan halukas noutamaan tai menemään veteen ylipäätään - hänet piti puolipakolla tyrkätä altaseen. Hän ei kyllä muutenkaan ole mikään älytön vesipeto, sillä uinti ei innosta kesähelteelläkään. Vesi ei sinänsä ole Urpolle mikään kauhun paikka, mutta hän kahlailee mieluummin kuin ui kunnolla.

541199_614043261943199_901838607_n
483220_614056515275207_50838469_n
Kuvat Mika Harju

Uinnin jälkeen Urpo pääsi vielä kasvattajan luo treenaamaan ketunnahan noutoa. Se meni sentään hieman paremmin, vaikkei Urpo kiinnostunutkaan ketusta toivotulla tavalla. Häntä piti hieman yllyttää, jotta hän edes meni katsomaan sitä.

Tänään Urpo on ollut pilkillä miesten kanssa. Hän sai tehtäväkseen vetää pulkkaa jäällä ja se sentään onnistui ongelmitta! Onhan Urpo muutenkin aivan mahdoton vetämään.

Untitled

Untitled

Nyt on hankintalistalla kunnon vetovaljaat. Niitä Non-Stopin valjaita meille on suositeltu, joten eiköhän sellaiset lähde tilaukseen tuota pikaa.

2 kommenttia:

 1. Enpä ole tiennytkään että Turun seudullakin on koirauimala!
  Niin, ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Uimala on muistaakseni aika uusi, mutta paljon siitä on koirapiireissä kohistu. Meidän entisen kodin viereisessä koirapuistossakin moni jutteli käyneensä uittamassa koiria siellä. Toimii ilmeisen hyvin, mikäli koira on uivaa sorttia. Urpo tuskin lähtee sinne uudestaan.

   Poista