lauantai 23. maaliskuuta 2013

Dumle tuli kylään

Tänään Dumle tuli käymään Urpon uudessa kodissa. Urpo ei ole uskaltanut yksin mennä pihalla olevaan koirankoppiin, mutta Dumlen näytettyä mallia Urpokin rohkeni.

Untitled

Untitled

Untitled

Dumle oli muutenkin hulluttelutuulella: hän yritti loikata kopin katolle, mutta ei ihan onnistunut, vaikka hänellä onkin kokemusta agilitystä. Dumle-parka putosi selälleen epäonnistuneen yrityksen päätteeksi, mutta se ei näyttänyt paljon haittaavan.

Untitled

Untitled

Untitled

Kävimme myös hiukan tutkimassa paikkoja ja löysimme ainakin mukavan pellon. Pitää sitten varsinaisen muuton jälkeen tutustua ympäristöön paremmin. Oli kyllä oikein surku palata kaupunkiin maalla vietetyn yön jälkeen. Oli niin ihanaa päästää Urpo ovesta ulos ilman remmiä (ja mennä itse perässä yöpuku päällä)!

Untitled

PS. Urpo sai viime yönä nukkua emännän kainalossa. Sänky on vielä vanhassa kodissa, joten nukuimme vuodesohvalla, joka on makuuhuoneen ulkopuolella. Muuton jälkeen palaamme takaisin normaaliin päivä- ja yöjärjestykseen, eli isäntäväki nukkuu makuuhuoneessa ja Urpo omissa oloissaan.

8 kommenttia:

 1. Voi Dumlea, miksi se sinne katolle halusi?:D Varos vaan kuule, kerran päästää koiran sänkyyn niin paluuta entiseen ei ole!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei Urpo sänkyyn ole päässyt kuin mökillä! Uudessa kodissa on nukuttu vaan sohvalla ja sehän on ihan eri asia :)

   Poista
 2. Tyhmä emäntä pyysi häntä menemään ja pakkohan hänen oli yrittää...melko korkealla oli reuna ja raukka tippui kun ei kynnet pitäneet :(
  Kiitos seikkailusta, Dumle oli aivan täpinöissään Urpon uudesta upeasta kodista!
  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dumle oli kyllä aika vauhdikkaalla päällä lauantaina! Tervetuloa uudestaan!

   Poista
 3. Kyllä maalla asumisessa on hyvätkin puolensa!t.Ride

  VastaaPoista
 4. Meillä on kopin katto ihan suosikkipaikka, ja vaikka koppeja on kaksi niin vain toinen katto jostain syystä kelpaa maisemien katseluun. Siellä ne yleensä makoilee vierekkäin. Musta katto on kyllä auringon paistaessa jo ihanan lämmin kun olen työntänyt sieltä lumet alas aikoja sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katolta on varmaan hyvä kuikuilla ja siellä on lämmin makoilla!

   Poista