lauantai 1. syyskuuta 2012

Työntäyteinen viikonloppu

Urpon viikonloppu on tähän mennessä ollut varsin tapahtumarikas. Eilen illalla hän oli isännän kanssa kyyhkypassissa monta tuntia. Saalista ei tullut, mutta onhan passissa oleminenkin hyvää treeniä.

Kotimatkalla sattui ikävä tapaus, kun toinen auto ajoi suoraan automme kylkeen. Urpo oli onneksi takakontissa omassa häkissään, joten hänelle ei käynyt kuinkaan. Muutenkaan kukaan ei joutunut lähtemään ambulanssimiesten mukaan, mutta molemmat autot menivät lunastukseen. Urpon häkki sai pienen kolhun, mutta se on pientä siihen verrattuna, miten olisi varmaan käynyt, jos Urpo olisi ollut irrallaan takakontissa. Ainakin kaikki muu irtaimisto paitsi Urpon häkki lensi törmäyksessä kaaressa kohti tuulilasia. Nyt etsimme uutta autoa, jonka täytyy olla farmari, jotta Urpon häkki mahtuu peräkonttiin.

Tänä aamuna Urpo ja isäntä pääsivät kaverin kyydillä takaisin kyyhkypassiin. Tänään yksi lintu saatiin tonttiin, ja Urpon piti tietysti noutaa se. Valitettavasti nouto meni aivan plörinäksi, sillä Urpo ei meinannut löytää lintua. Lopulta isännän piti mennä itse pellolle auttamaan. On siinä vainukoira! Huomenna on vuorossa sorsastusreissu, joten Urpon viikonloppu on todella työntäyteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti