perjantai 28. syyskuuta 2012

Terveiset Lapualta

Täällä olemme jo Junkkari-tunnelmissa! Eilen Urpo oli Dumlen sekä siskojensa Iisin, Ruskan ja Vimman kanssa peltotreeneissä, jotka Urpon kasvattaja järjesti yhdessä Urpon Kapu-isän omistajan kanssa. Vettä satoi taivaan täydeltä, mutta treenit menivät loistavasti! Urpo haki erittäin hyvin ja olisi saanut hyvät pisteet, jos kyseessä olisi ollut ihan oikea koetilanne. Vain avanssi jäi puuttumaan, joten täysiä pisteitä hän ei olisi saanut.

Untitled
Urpo on sopeutunut erittäin hyvin hotellielämään.

Illalla emäntä saapui Lapualle, ja Urpo oli vastassa juna-asemalla. Hän meni onnesta sekaisin nähdessää tutun ihmisen. Ulvomisesta ei meinannut tulla loppua lainkaan ja emännän kampauksenkin hän laittoi uuteen uskoon repimällä letin auki. Asemalta lähdimme käymään kylässä Dumlen ja Vimman majapaikassa. Alma-emo oli tietysti päässyt mukaan reissuun ja voi niitä hellyydenpuuskia! Alma, Vimma ja Dumle kiipesivät vuoronperään kaikkien ihmisten syliin sohvalle kerjäämään rapsutuksia. Urpo taas vinkui puolet illasta ovella, koska isäntä oli pihalla juttelemassa Elmo-veljen omistajan kanssa. Loppuillasta koirat väsähtivät ja kävivät nukkumaan.

Untitled
Alma otti sängyn haltuun hyvin tehokkaasti.

Untitled
Dumle valtasi nojatuolin.

Tänään kävimme Junkkarin tapahtumapaikalla haistelemassa tunnelmia. Samalla Urpo sai harjoitella huomista koitosta varten, vuorossa on nimittäin ulkomuotokatselmus eli eräänlainen näyttely. Dumlen emäntä lupautui esittämään Urpon, koska meillä ei itsellämme ole kokemusta näyttelytouhuista. Harjoitusten lomassa teimme myös hieman ostoksia. Urpo sai uuden loimen, joka taatusti pitää lämpimänä. Isäntä ei ensin oikein lämmennyt sille, mutta Urpon parastahan tässä täytyy ajatella.

Untitled
Urpokaan ei näyttänyt iloiselta loimi päällä.

Urpolla on edellen vatsa sekaisin. Nyt hän saa syödä Canikur-kuurin, joka toivon mukaan kovettaa ulosteen. Muuten sunnuntaisesta peltokokeesta voi tulla turhan rankka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti