perjantai 3. elokuuta 2012

Heltta hölskyen

Untitled
Untitled
Kuten kuvista näkyy, Urpon menojalkaa vipattaa entiseen malliin.

Alkuviikosta Urpolla roikkui kaulasta oikein komea nestekertymäheltta. Soitimme Ivaloon asti Urpoa paikanneelle lääkärille, joka sanoi, ettei heltasta tarvitse huolestua, jollei se kuumota eikä arista. Nyt heltta onkin jo laskeutunut jonkun verran. Ensi viikolla saamme ottaa tikit pois, jolloin paraneminen pääsee kunnolla käyntiin.

Toinen hyvä uutinen on, että Urpo on hieman avitettuna (=lusikalla syötettynä) syönyt todella hyvin viime päivinä, joten kylkiluut eivät paista enää niin selvästi. Vielä kun saisi Urpon syömään ihan itse, ettei tarvitsisi syöttää... (Lähinnä sen takia olemme syöttäneet, että saamme hänet nielemään lääkkeet. Nyt antibioottikuuri on loppu, joten Urpo saa alkaa syödä ihan omin voimin sen verran kuin maistuu.)

2 kommenttia:

  1. Gressa oli aikoinaan myös huono syömään.Näyttelykäynnillä Helsingissä kasvattaja oli kuitenkin ilokseen löytänyt ruokaa, jota Gressakin suostui syömään:jauhettua maksaa johon on sekoitettu kananmuna :) Luuli koiraparka, että sama ruokavalio jatkuu kotonakin!
    t.Ride

    VastaaPoista
  2. Jotkut koirat taas syö kaiken minkä niille antaa ja pihistää vielä herkkuja pöydältäkin! On ne niin erilaisia.

    VastaaPoista