keskiviikko 29. elokuuta 2012

Allaslenkki naisseurassa

Eilen Urpo pääsi pitkästä aikaa treffeille Dumlen kanssa. Viimeksihän molemmat olivat vähän kipeitä, mutta tällä kerta he pääsivät painimaan ja kisailemaan mielin määrin kiertäessämme Maarian altaan lenkin. Tosin alkumatkasta superuimari-Dumle joutui olemaan remmissä, koska veteen oli muodostunut kamalan isot levälautat viikon aikana. Mehän olimme Urpon kanssa Maarian altaalla viime viikollakin, eikä vedessä silloin ollut yhtään levää. Nyt koiria ei voinut päästää uimaan, joten siksi Dumlea piti vahtia erityisen tarkasti vesistön lähellä.

Untitled

Untitled

Koirilla oli hauskaa yhdessä, kuten aina. Dumle on niin hyvin koulutettu, että hän käy aina välillä "ilmoittautumassa" ihmisilleen, mutta Urpo viilettää vapaana ollessaan ihan omilla teillään. Hänestä näkyy vain vilaus, kun hän juoksee siksakkia pitkin metsiä ja peltoja. Kun pysähdyimme hetkeksi, niin Dumle ja Urpo ottivat pienen painimatsin.

Untitled

Untitled

Untitled
Tässä on mitä ilmeisimmin saatu jotain pientä herkkupalaa.

Pysähdyimme myös kierroksen varrella olevalle pellolle ottamaan pakolliset poseerauskuvat. Tottelevaiset koirat oli helppo saada pysymään paikoillaan, vaikka Dumle viestikin ilmeellään, että poseeraus on ihan syvältä.

Untitled
"Antakaa meidän mennä jo!"

Untitled
Iloiset läähättäjät

Pysähdyimme myös Liedon ja Maarian rajakallion kohdalla ja lepäsimme hetken. Koirat eivät kylläkään kaivanneet mitään lepohetkeä, vaan alkoivat järsiä yhteistä keppiä, jonka Dumle bongasi ensin.

Untitled

Untitled

Untitled

Lähestyessämme erästä parkkipaikkaa Dumle alkoi yhtäkkiä haukahdella möreästi, ja pian molemmat koirat pakenivat jotain hyvin pelottavaa. Kävi ilmi, että Urpon kasvattajalla oli verijälkikurssi aluillaan. Seisojat taisivat siis säikähtää veren hajua, joka tuli jälkeä tekevän kurssilaisen pullosta. Kävimme parkkipaikalla moikkaamassa Urpon kasvattajaa, jolla oli ihana Luna mukanaan.

Nyt saa nähdä, ehtiikö Urpo tapaamaan Dumlea enää ennen kanalintukauden alkua. Pianhan Urpo lähtee isännän kanssa moneksi viikoksi reissuun. Luvassa on metsästystä ainakin Posiolla, Inarissa ja Ilomantsissa sekä tietysti Junkkarit Lapualla. Urpolla pukkaa siis kiirettä, joten nyt on levättävä ja kerättävä voimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti