maanantai 12. joulukuuta 2011

Yksin kotona kaksi

Urpo on selvinnyt hyvin viime päivien yksinoloista, tosin olemme onneksi saaneet apua sukulaisilta. Hän on tehokkaasti tuhonnut kaikenlaisia pahvipurkkeja, joita hänelle on jätetty silputtavaksi. Siitä huolimatta hän on nyt keksinyt käydä sähköjohtojen kimppuun. Hän löysi erään vanhan läppärin laturin ja puri siitä johdon poikki. Lisäksi hän oli äkännyt tv-tason takana olevan johtoviidakon ja purrut sieltäkin jonkun tunnistamattoman piuhan kokonaan poikki.

091220113163

Perjantaina Urpolla oli vähän ripulia. Hän tuli aamuneljältä vinkumaan makuuhuoneen kynnykselle, mitä hän ei yleensä tee keskellä yötä. Myöhemmin aamulla hän myös oksensi. Hän vaikutti kuitenkin pirteältä, joten ennen emännän iltavuoroa uhmasimme vaakasuoraa räntäsadetta ja kävimme Dumlen ja Rollon kanssa Luolavuoren vanhalla kaatopaikalla ulkoilemassa. Koiria kehno sää ei haitannut, mutta ihmiset ja kamera eivät oikein kestäneet. Tuloksena lyhyehkö lenkki ja suttuisia mutta jollain tapaa taiteellisia kuvia.

091220113168

Perjantai- ja lauantai-iltoina Bertta isäntineen kävi ulkoiluttamassa ja ruokkimassa Urpon. Kyllä hänen täytyy jossain vaiheessa jäädä yksin koko illaksi, mutta annamme hänelle nyt pehmeän laskun uuteen tilanteeseen. Aiemminhan hän on ollut yksin vain päivisin.

111220113170

Sunnuntaina emäntä lähti töihin aikaisin aamulla, mutta Urpo pääsi Villan ja Rekun luo Raisioon iltapäiväksi. Heillä oli valtavan kiva päivä, vaikka Urpo hieman pelkäsikin Rekkua. He olivat käyneet metsälenkillä, ja kun emäntä tuli hakemaan Urpoa, hän ilahtui niin paljon, että pelihousut (eli tässä tapauksessa emännän paita ja takki) meinasivat revetä. Kävimme vielä kiertämässä luontopolun, missä Urpo sai painia Villan kanssa.

111220113173

111220113177

Tällä hetkellä Urpo viettää ensimmäistä kertaa yötä yksin kotona. Isäntä on työreissussa ja emäntä yövuorossa. Hän vaikutti väsyneeltä alkuillasta, koska teimme päivällä melkein kahden tunnin lenkin, joten toivottavasti hän tekee itselleen pesän omalle pedille ja nukkuu koko yön rauhassa. Onhan hän muutenkin tottunut nukkumaan yksin, sillä hänellä ei ole lainkaan lupaa mennä makuuhuoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti