maanantai 1. toukokuuta 2023

Vappureissu

Untitled

Tätä vappua on vietetty Sipin ja Nukan luona kyläillen. Eilen olimme ulkoilemassa uhmaten sadetta, jota ei onneksi tullutkaan. Huono ennuste kuitenkin teki sen, ettei polulla näkynyt paljon muuta porukkaa. Sipi ja Nukka olisivat kovasti halunneet mennä uimaan, mutta oli niin kylmä, että he eivät saaneet lupaa.

Untitled

Evästauolla seisojilla oli kauhea kerjuu päällä, etenkin Urpolla, joka on edelleen ollut ripulissa eikä ole saanut kunnon ruokaa pariin päivään. Lapsen sämpylä katosi mystisesti pöydältä tauon aikana, ja Urpo oli pääepäilty.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Ilta sujui rauhallisesti koirien osalta. Kaikki neljä olivat aivan poikki rankan ulkoilun jäljiltä.

Yöllä Urpo pääsi kertaalleen käymään pihalla, mutta ei hänellä tullut muuta kuin pissa. Olisi ollut noloa, jos hän olisi ripuloinut kyläpaikan matoille.

Untitled

Aamulla kävimme pienellä lenkillä, mutta Urpo ei tehnyt kakkaa ollenkaan, joten ehkä ripuli alkaa helpottaa nyt. Hän ei tosin ole syönytkään paljon mitään muuta kuin raejuustoa ja piimää. Sellainen ikävä juttu kävi, että Urpon vatsalääke (Kaopekt Forte) jäi Sipin ja Nukan jääkaappiin, mutta onneksi kotimatkan varrella oli apteekki, joka oli auki näin vapunpäivänäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti