maanantai 29. toukokuuta 2023

Sunnuntairetki

Olimme eilen Uudellamaalla moikkaamassa sukulaisia. Ensin kävimme mummun luona, missä koirille oli ihan oma peti sohvalla.

Untitled

Heille oli laitettu oma peitto sohvalle, jotta siinä olisi mahdollisimman mukava makoilla. Silti he tunkivat ihmisten syliin heti, kun isännän silmä vältti. He yrittivät myös hiippailla ruokapöydän välittömään läheisyyteen ihan vaivihkaa, mutta siitä he kyllä jäivät kiinni joka kerta.

Untitled

Mummun luota jatkoimme vielä läheiselle ulkoilualueelle retkeilemään Sipin ja Nukan kanssa. Sääennuste oli lupaillut sadekuuroja, mutta sen sijaan olikin aurinkoista ja suorastaan kuuma.

Untitled

Kärsä yllätti olemalla rauhassa taukopaikalla. Hän makoili kalliolla ja nautti auringosta.

Untitled

Urpoa kiinnosti pikkuveljen eväät ja hän yritti koko ajan häärätä lapsen ympärillä. Kädestäkin olisi mokoma vienyt herkkuja, jos ei emäntä olisi ehtinyt väliin!

Untitled

Lopuksi pysähdyimme lammella, mihin koirat pääsivät uimaan. Kärsä nouti keppejä vedestä hurjalla tarmolla ja ui niin kovaa, että siinä ei olisi kukaan meistä pysynyt perässä. Urpokin meni uimaan isännän käskystä ja ui pienen kierroksen.

Untitled

Harmillisesti Urpon vatsa oli taas löysällä. Polulla hän teki pari löysää kakkaa ja kotona ihan ruikulit. Tämä on nyt jo kolmas kerta toukokuun aikana! Nyt pitää vaihtaa koirien ruokaa taas, tästä ei tule muuten mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti