keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Keskiviikkoretki susien keskellä

Untitled

Tänään kävimme vapaapäivän kunniaksi retkellä läheisellä luontopolulla. Viimeisen kuukauden aikana ei olekaan tullut käytyä siellä, koska alueella on nähty susia jo kolme kertaa muutaman viikon sisällä. Sinne on meiltä linnuntietä vain muutama kilometri matkaa, joten äkkiähän sudet tulevat myös meidän pihallemme, mutta silti ei ole tehnyt mieli lähteä luontopolulle.

Untitled

Kärsällä oli vähän väliä korvat aktiiviasennossa ja häntä pörhöllään. Tuli vähän inhottava olo, että nytkö jossain lähistöllä on susia, jotka Kärsä on havainnut...

Untitled

Sää oli jotenkin aivan hyytävän kylmä, mutta pidimme silti evästauon laavulla. Koirilla oli sillä aikaa takit päällä, tosin heillä oli niin kiire kerjätä herkkuja, että tuskin heille olisi tullut kylmä ilmankaan. Urpo oli järkyttävä sika ja vei pikkuveljen kädestä karjalanpiirakan, joten koirille ei herunut mitään muita maistiaisia.

Untitled

Untitled

Loppumatkasta koirat jäivät polulle syömään keppejä, joten he saivat olla irrallaan vähän matkaa. Parkkipaikan läheisyydessä pystyi nimittäin jo vähän relaamaan ja unohtamaan sudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti