lauantai 12. kesäkuuta 2021

Uitettu rakkikoira

Untitled

Kärsä joutui tänään kokemaan kovia, kun emäntä vei hänet 20 kilometrin juoksulenkille rankkasateesta huolimatta. Sadetutkan mukaan sateen piti hiukan laantua, mutta vettä tulikin taivaan täydeltä pieninä pikakuuroina. Ja silloin kun ei satanut kaatamalla, satoi kuitenkin aika kovaa.

Emännän lenkkarit kastuivat läpimäräksi jo ensimmäisen puolen kilometrin matkalla, ja Kärsän turkki kastui sateessa pahemmin kuin uidessa. Siitä huolimatta Kärsä oli urhea juoksukaveri eikä yhtään epäröinyt jatkaa matkaa.

Untitled

Tähän vuodenaikaan ei oikein voi mennä juoksemaan, koska on yleensä liian lämmin sää. Märän turkin kanssa Kärsä ei kuitenkaan läähättänyt ollenkaan, vaikka lämpöä oli noin 16 astetta.

Kotona Kärsä joutui vielä pesulle, koska hän oli ihan kurassa vatsasta ja tassuista. Turkin kuivaamiseen tarvittiin kaksi isoa pyyhettä, koska se oli niin läpeensä kastunut.

Sillä välin Urpo makoili sohvalla aivan liikkumatta. Hän ei edes tullut ovelle moikkaamaan, kun Kärsä palasi lenkiltä. Urpoa varmaan pelotti, että jos hän tekee itsensä tiettäväksi, niin hänet pakotetaan ulos sateeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti