keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Urpon kurja aatonaatto

Urpon jouluaatonaatto ei mennyt ihan niin kuin hän olisi toivonut. Ensin hän joutui Kärsän kanssa heti aamusta juoksulenkille, vaikka taivaalta tuli räntää. Sääennuste lupaili aamuksi vielä lumisadetta, ja lämpötilakin oli pakkasen puolella, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi, koska sade tuli räntänä eikä lumena. Urpolla ei siis ollut kuin heijastinliivi yllään ja hän kastui.

Pian lenkin jälkeen oli aika lähteä eläinlääkäriin uusimaan vuoden takaista kemiallista kastraatiota. Implantti on auttanut pissavaivoihin, eikä Urpo ole tiputellut lainkaan sen kanssa, joten oli itsestäänselvyys, että hän sai taas vuoden voimassa olevan kastraation.

20201223_113951

Eläinlääkäriin meno oli vähän erilaista tällä kertaa koronapandemian takia. Klinikan odotustilat ovat hyvin pienet, joten ovessa oli kielto mennä sisälle odottamaan, jos siellä on jo joku toinen. Odotimme siis ulkopuolella, mistä eläinlääkäri kävi kutsumassa Urpon sisälle. Onneksi emäntä sai sentään mennä mukaan tutkimushuoneeseen. Itse toimenpide oli hyvin nopea: niskasta kiinni ja implantti sisään nahan alle.

Lisäksi eläinlääkäri napsaisi Urpon leuasta pari varsiluomea pois. Ne olivat olleet Urpolla ties kuinka pitkään, mutta elänlääkäri sanoi, että ne voivat jäädä kiinni johonkin ja että niiden poistaminen on ihan helppo juttu. Ne olisi kuulemma voinut leikata irti kotonakin, mutta lääkäri teki sen joululahjana.

Kärsä oli myös mukana eläinlääkärireissulla, tosin hän odotti tietysti autossa. Kesken kaiken emäntä muisti, että etupenkillä on kolme rasiallista suklaata, mutta luojan kiitos Kärsä pysyi takakontissa. Muuten hän olisi joutunut seuraavaksi lääkärin juttusille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti