sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Vetistä menoa

20200705_175831

Tapasimme tänään pitkästä aikaa Moonan ja Rudyn lenkkeilyn merkeissä. Tällä kertaa ulkoilimme Raisiossa Haunisten altaalla, missä myös Villa ja Sipi käyvät usein. Kuinka ollakaan, törmäsimme heti parkkipaikalla Sipiin, joka oli myös lähtenyt ulkoilemaan isäntäväkensä kanssa. Emme kuitenkaan lähteneet porukalla kiertämään lenkkiä, koska seisojanelikon kanssa on ihan tarpeeksi tekemistä.

Rudy oli siis taas mukana niin kuin viimeksi ja kaikki meni yhtä hienosti taas. Urokset kohtelivat toisiaan kuin ilmaa, vaikka varmasti kaikki huomasivat toisensa. Lenkkeily vaati tietysti hieman ylimääräistä vaivaa Moonan ja Rudyn emännältä, joka joutui siirtämään Rudya koko ajan reunasta toiseen Urpon ja Kärsä poukkoillessa minne sattuu.

Lenkin puolivälissä törmäsimme taas Sipiin, joka oli käynyt uimassa monta kertaa matkan aikana kaatosateesta huolimatta. Seisojia ei tohtinut päästää veteen, vaikka etenkin Moona olisi kovasti halunnut. Urpokin oli hyvin kiinnostunut uimassa olleista lintupoikueista.

Oli muuten kiva huomata, että koirien sadetakeista oli todellista hyötyä. Vaikka vettä tuli kuin esteristä, koirien selät olivat ihan kuivat lenkin jälkeen.

Lenkin jälkeen piipahdimme vielä Villan ja Sipin kotona, koska pitihän meidän tavata myös Villa, joka oli jäänyt kotiin lepäämään. Ensin Urpolla ja Kärsällä oli kauheat luutalkoot, mutta aika pian he kuukahtivat taljoiksi lattialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti