torstai 23. tammikuuta 2020

Juoksulenkki ennen auringonnousua

2020-01-23_03-59-31

Aurinko nousi tänään kuusi minuuttia yli yhdeksältä, mutta silloin olimme jo palanneet lenkiltä. Olisi kannattanut mennä hieman myöhemmin, koska lenkin varrella sattui ja tapahtui kaikenlaista. Ensinnäkin liikennettä oli paljon, koska ihmiset olivat lähdössä töihin.

Lenkin loppupuolella erään talon pihalla mies vihelteli ja huuteli jotain ja vähän matkan päässä oli koira irrallaan. Se lähti juoksemaan meitä kohti, jolloin jouduimme juoksemaan pakoon vähän matkaa. Lopulta koira meni omaan pihaansa ja pääsimme jatkamaan matkaa.

Sitten vähän matkan päässä siitä tuli koira vastaan taluttajansa kanssa. Se sekosi ja alkoi riuhota remmissä niin kuin myös Urpo ja Kärsä. He onnistuivat riuhtomaan niin, että emäntä menetti tasapainonsa ja kaatui, onneksi kuitenkin täysin hallitusti. Siitä Urpo ja Kärsä tajusivat lakata riuhtomasta.

Kun pääsimme vihdoin kotipihaan ja koirat olivat juuri päässeet kahleistaan, niin postin auto kaartoi portille. Siitä alkoi taas kauhea huuto ja rähinä, mutta onneksi portti oli kiinni, niin paketintuoja uskalsi tulla ulos autostaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti