sunnuntai 11. elokuuta 2019

Petturiemäntä

Eilen alkoi kyyhkykausi, mutta metsästyksen sijaan Urpo ja Kärsä lähtivät yhdeksi yöksi hoitolaan, kun isäntäväki oli liesussa ja mummu tuli hoitamaan pikkuveljeä. Vähän lähdön jälkeen pihalle ilmestyi pieni musta kissa, joka pyöri ja hyöri mummun ja pikkuveljen ympärillä eikä suostunut lähtemään pois ollenkaan.

2019-08-11_08-41-42

Kissa oli pihalla vielä kun emäntä palasi kotiin yöllä. Se maukui oven takana ja tuli heti kiehnäämään jalkoihin, kun emäntä meni ulos. Lopulta kissa pääsi emännän viereen nukkumaan vierasmökin sänkyyn, koska ei sitä oikein voinut ottaa sisälle taloon. Ties vaikka se olisi jatkanut Urpon ja Kärsän ansiokasta sohvantuhoamistyötä. Ei sitä toisaalta voinut jättää yksin ulos pimeään sateeseenkaan, joten ainoa vaihtoehto oli äärimmäinen petos: kissa emännän viekussa sängyssä sillä aikaa, kun Urpo ja Kärsä viruivat yksin hoitolassa vieraiden ihmisten armoilla!

Kissan omistaja löytyi onneksi heti aamusta ja katti pääsi kotiinsa hyvissä ajoin ennen kuin emäntä haki koirat takaisin kotiin. Toivottavasti se tajuaa nyt pysyä poissa täältä, ettei sille käy huonosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti