maanantai 12. elokuuta 2019

Maanantaiaamun ylläri

Tänä aamuna matolta löytyi "ihana" yllätys: hirveä kasa kakkaa! Onneksi ei sentään uudelta vaan vanhalta matolta, joka joutaa muutenkin jo pesulareissulle. Totta kai köntsät piti heti pestä pois siitä, mutta se haisee edelleen kakalle, joten seuraavalla kauppareissulla se saa jäädä mattopesulaan kyläilemään.

2019-08-12_08-42-38

Kakan tekijäksi epäillään Urpoa, joka ei eilen suostunut olemaan pihalla juuri lainkaan sateen ja yleisen kosteuden takia. Kärsä oli sinnikkäästi emännän ja pikkuveljen kanssa ulkoilemassa, vaikka välillä tuli pieniä ja isoja sadekuuroja, mutta Urpo meni vain tiukemmalle kerälle sohvalla aina kun pikkuveli alkoi pukea ulkovaatteita.

Kumpikaan koira ei herättänyt emäntää yöllä tai jos yrittikin, niin se ei tepsinyt. Yleensä huonouninen emäntä herää jo siihen, jos koirat piipittävät ulko-ovella, mutta viime yönä he eivät joko tehneet niin tai sitten emäntä on ollut viikonlopun rientojen jäljiltä niin syvässä unessa, ettei ole kuullut mitään.

Joka tapauksessa matolla oli ihan tavalliset pökäleet sekä hieman löysää sontaa, mutta ei missään nimessä mitään ripulikakkaa. Sen puoleen on aika uskomatonta, että jompikumpi aikuisista koirista on päätynyt vääntämään tortut lattialle. Ripulia ei voi pidättää, mutta muuten pitäisi kyllä pystyä odottamaan niin kauan, että pääsee ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti