sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Viikonloppu juoksujalkaa

Urpo ja Kärsä ovat päässeet viikonlopun aikana juoksulenkille joka päivä. Viikonloppu alkoi perjantai-illan juoksulenkillä emännän kanssa. Kärsällä oli vetovaljaat yllään, mutta Urpo sai juosta ihan tavan kaulapannalla ja remmillä. Hän ei kuitenkaan jaksa vetää kuin hetkittäin, joten vetovaljaita on turha pukea.

20190524_191520

Lauantaina isäntä pakotti heidät pienelle juoksulenkille vesisateeseen ennen Urpon nimipäiväjuhlia. Se ei ollut heidän mielestään kovin kivaa, mutta sitten he saivatkin loppupäivän isännöidä vieraita.

Tänään emäntä vei heidät pitkälle juoksulenkille heti aamusta ennen aamupalaa. Vettä tuli tasaiseen tahtiin koko ajan, mutta ei onneksi ihan kaatamalla. Lenkistä tuli pidempi kuin koskaan ennen, mutta Urpokin jaksoi hienosti. Tai Urpohan on itse asiassa juossut emännän kanssa vielä hieman pidempiä lenkkejä nuoruudessaan, mutta Kärsän kanssa pisin lenkki on ennen tätä päivää ollut vähän vajaat 12 kilometriä pitkä. Kärsä jaksoi kuitenkin hyvin vetää koko porukkaa perässään. Urpolla oli taas tavallinen remmi ja kaulapanta ja hän sipsutteli emännän vierellä suurimman osan matkasta.

Nyt näyttää siltä, että isäntä on taas lähdössä juoksemaan, joten koirien urakka saa jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti