keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Lintukoirat ja niiden ruuat

2018-02-27_03-41-45

Meillä on pihalla ruokintapaikka linnuille niin kuin aikaisempinakin vuosina. Kärsä on ennenkin tykännyt käydä lintujen apajilla, mutta nyt hänen röyhkeytensä on noussut uusiin sfääreihin, kun hän on alkanut syödä suoraan lintulaudalta!

2018-02-27_03-41-25

Kaiken lisäksi Urpokin on alkanut viihtyä lintulaudan välittömässä läheisyydessä. Kummankin kakkapökäleet ovat viime viime aikoina olleet täynnä siemeniä. Ehkäpä heille pitäisi antaa vähän enemmän koiranruokaa...

2 kommenttia:

  1. Kannattaa koittaa välttää tuota kyseistä koirien mielesta ihanaa aktiviteettiä. Meijän samanmerkkinen Jäbä hölmö sai tuosta toiminnasta suolitukoksen. Jyvät turpoaa suolistossa ja samalla ne imee suolesta liukastavan kosteuden pois jolloin soppa on valmis ja tavara jää jumiin. Tilannehhan on todella vaarallinen. Meillä saatiin onneksi eläinlääkärissä huuhtelulla, nesteytyksellä ja kotona annetulla parafiiniöljyllä tavara liikkeelle. Oireet onneksi tunnistin kun aikasemmin siltä on jo leikattua pallo suolesta pois. Menee tosi huonoon kuntoon äkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, kiitos varoituksesta! Täytyy tosiaan kiinnittää pönttö sen verran korkealle, ettei Kärsä pääse käsiksi lintujen muonaan.

      Poista