perjantai 12. tammikuuta 2018

Ärhäkkä rakki

2018-01-12_04-24-38

Eilen meillä oli pieni yhteenotto, kun koirille tuli erimielisyys Urpon ruokakupista. Urpo syö kapeassa sopessa ruokapöydän ja jääkaapin välissä, ja ruokailun jälkeen koirat tykkäävät käydä tarkistamassa toistensa ruokakupit, ettei toinen vain ole saanut mitään parempaa herkkua. Kärsä on vähän kärsimätön eikä aina malttaisi odottaa, että Urpo on valmis. Hän kärkkyy Urpon kuppia vaarallisen lähellä eikä edes tajua olevansa hullunrohkea.

Eilen Urpon ruokapaikan lähellä oli imuri tukkimassa reittiä ja niinpä Urpo jäi mottiin ruokakuppinsa ääreen, kun Kärsä oli kytiksellä sen välittömässä läheisyydessä. Urpolla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin käydä kiinni Kärsään niin että karvat pöllysivät. Tilanteen ratkaisi emäntä menemällä väliin ja repimällä Kärsän pois vaaravyöhykkeeltä. Siitä Kärsä joutuikin karanteeniin vierashuoneeseen vähäksi aikaa. Tyhmyydestä sakotetaan.

Loppuillan koirien välit olivat hieman viileät Kärsän pysytellessä turvallisen välimatkan päässä Urposta, mutta tänään he ovat jo leikkineet keskenään ihan normaalisti. Oli kyllä hyvä silloin kun Kärsällä oli vielä turvapaikka, mihin hän meni aina ruokailun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti