lauantai 22. huhtikuuta 2017

Urpon odottamaton tempaus

Pari päivää sitten Urpo temmelsi pihalla, kieriskeli maassa röhkien ja mussutti samalla jotain suussaan. Sitten hän suit sait sukkelaan nielaisi karvatupsulta näyttäneen jutun, voi pahus!

2017-04-22_03-45-58

Illalla Urpo alkoi kuolata oudosti sohvalla makoillessaan. Kuolaa tippui suupielistä vähän väliä. Seuraavaksi tulikin oksennus: nappulamössöä kaikille neljälle sohvalla olevalle peitolle sekä emännän syliin. Siivouksen aikana Urpo oksensi uudestaan, tällä kertaa valkoiselle matolle. Siitä viisastuneena emäntä rullasi matot pois, mutta silti Urpo onnistui vielä kertaalleen oksentamaan matolle.

Oksennusta tuli kaiken kaikkiaan 5-6 kertaa, joista viimeisen mukana tuli haiseva pötkylä. Se oli varmaan karvatupsu, jonka Urpo oli nielaissut muutamaa tuntia aikaisemmin. Joka tapauksessa sen jälkeen oksentaminen loppui vihdoin ja Urpo meni nukkumaan.

Nyt täytyy kyllä heittää pois kaikki pehmolelut ja niiden riekaleet, sillä juuri ennen pääsiäistä Kärsä nielaisi erään vanhan lelun riekaleen niin, että pari päivää sai jännittää, tuleeko se ulos ollenkaan. Sekin tuli onneksi lopulta oksennuksen mukana.

2 kommenttia:

  1. Meillä alkoi kans kerran juniori-ikäisenä illalla karmea kuolaus ja ripulointi, jotka saatiin talttumaan hiilitableteilla. Yöllä sitten potilas puklasi kiitettävän kokoisen ruohoturppaan, juurineen päivineen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne hölmöjä, kun pitää niellä kaikenlaista! Urpo ei ole edes juniori-ikäinen vaan harmaantunut papparainen.

      Poista