tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kuivamuonan vaikutukset

2017-03-07_09-43-37

Urpo ja Kärsä ovat syöneet uusia nappuloita nelisen kuukautta, joten nyt voi jo nähdä millaisia vaikutuksia ruualla on ollut. Merkki vaihtui siis Canaganista Nutroon lähinnä hinnan takia. On älytöntä maksaa yli 80 euroa kaksi viikkoa kestävästä ruokasäkistä!

Canagan oli muuten hyvä ja sopiva merkki Urpon herkälle vatsalle, joten ruuan vaihtaminen arvelutti hieman. Nyt voi onneksi kuitenkin jo sanoa, että Nutro sopii jopa paremmin sekä Urpolle että Kärsälle. Aiemmin kummallakin oli vatsa melkein joka päivä hieman löysällä, mutta nyt sitä ongelmaa ei enää ole. Urpokaan ei enää tee hervottoman kokoisia kasoja vaan pieniä nättejä kikkaroita. Nutro tuntuu imeytyvän paremmin, sillä kumpikin koira on saanut lisää massaa, eivätkä kylkiluut enää paista turkin läpi.

Ainoa ongelma Nutron kanssa on sen saatavuus. Olisi kiva ostaa kaksi 12 kilon säkkiä kerralla, mutta useimmiten saatavilla on vain yksi säkki. Netistä näkee, missä eläinkaupoissa sitä on varastossa, joten ei onneksi tarvitse ajella turhaan ympäriämpäri etsimässä sitä, mutta lähimmissä ja matkan varrella olevissa kaupoissa sitä ei juuri koskaan ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti