lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen juoksulenkki

2016-12-31_06-49-02

Tänään on kuulemma ennätyslämmin uudenvuodenaatto. Sen kyllä huomasi juoksulenkillä, sillä rapa roiskui oikein kunnolla. Muutenkaan lenkki ei mennyt ihan putkeen: alkumatkasta Urpo ei oikein suostunut vetämään, sitten emäntä kompastui ja kaatui naama edellä kuraan, sitten loppumatkasta Kärsä ei jaksanut vetää (!).

Nyt illalla olemme käyneet vielä pienellä iltalenkillä. Lähdimme ulos hyvissä ajoin ennen kuin ilotulituksia saa ampua, mutta jostain kuului silti jatkuva pauke. Onneksi se ei haittaa Urpoa ja Kärsää. Kärsä pyöritteli päätään ensimmäiset paukahdukset kuultuaan, mutta Urpo ei reagoinut millään tavalla, joten Kärsäkin rauhoittui. Itse emme ammu raketteja emmekä paukuttele mitään pikkukiinalaisia. Ensinnäkään moinen touhu ei kiinnosta pätkän vertaa ja toiseksi naapureillamme on hevosia, joten he varmaan arvostavat hiljaisuutta.

2 kommenttia:

  1. Olen nyt uv:n Pohjois-Satakunnassa ja täällä oli onneksi pikkupakkanen päivällä :) Käytiin patikoimassa ja oli just hyvä sää siihen eikä koirakaan ollut kurassa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on täälläkin pikkupakkanen. Eilen oli ihan kamala sää, pimeää ja lämmintä. Mieluummin otan pimeää ja kylmää :)

      Poista