keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Unilelu

2016-12-06_03-07-34

Meillä oli eräänä yönä vieras yökylässä. Koirat nukkuvat öisin yleensä vierashuoneen sängyllä, mutta sehän ei käy, jos huone on varattu. Kärsä yritti pitkin iltaa mennä vierashuoneeseen, johon pääsy oli estetty portilla.

Sitten kävi niin, että vieras unohti itse portin auki ja meni saunaan. Sanomattakin selvää, että Kärsä oli sillä aikaa mennyt oitis puhtaisiin lakanoihin tekemään pesän ja nukkumaan, kun tilaisuus kerran ilmaantui. Häntä ei voinut mitenkään ajaa pois, joten vieras sai jakaa sängyn Kärsän kanssa. Näin on muuten käynyt ennenkin. (Tämän jälkeen kukaan ei varmaan enää tule meille yöksi!)

2 kommenttia:

  1. Meillä tahdotaan hiipiä keskellä yötä isäntäväen sänkyyn... Parhauttahan siinä on se, miltä koiran turkki tuntuu varpaissa, unisen koiran villan tuoksu ja lämpö. Pikku miinuksina lievästi karvaiset lakanat ja aamulla särkevä selkä, kun ystävämme pitkine koipineen on vallannut kaiken tilan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se ihanaa nukkua koirien kanssa samassa sängyssä, mutta hermot ei kestä sitä karvan ja lian määrää, joten sen takia meillä ei koirat saa ollenkaan tulla makkariin. Mökillä on eri säännöt, siellä koirat kömpii viekkuun.

      Poista