maanantai 4. tammikuuta 2016

Uudet takit

Ulkolämpömittari näyttää tällä hetkellä -18:aa astetta, ja koirilla tuntuu olevan vilu ulkona, sillä he nostelevat tassujaan aina välillä. Pakkasen on povattu kiristyvän entisestään, joten oli pakko käydä ostamassa koirille uudet takit. Vanhoista takeista toinen on parhaillaan korjattavana hoviompelijalla ja toinen, Urpon Back on Track -loimi, on myös jotenkin riekaleina Kärsän jäljiltä, vaikka se on kertaalleen korjattu.

2016-01-04_07-17-09

Eläinkaupassa ei ollut kovin suurta valikoimaa isokokoisille koirille, mutta onneksi sieltä löytyi juuri kaksi kappaletta Rukan takkeja. Olisi ollut kiva saada jotkut hieman värikkäämmät takit, mutta ainoat sopivat olivat kuvan musta ja harmaa.

Urpo pääsi kauppaan mukaan sovittamaan ja keräsi muiden asiakkaiden ja myyjien huomion. Kärsä oli sillä välin autossa huutamassa täyttä kurkkua. Kun Urpo hyppäsi takaisin auton takaluukkuun, niin Kärsä nuoli hänen naaman ihan täysin. Kärsä tykkää Urposta niin paljon.

Koirien vaatteet ovat yllättävän kalliita, joten nyt Kärsää ei saa jättää hetkeksikään yksin tämä uusi takki yllään. Kärsä on tähän mennessä repinyt kolme takkia lähes riekaleiksi: Urpon punaisen tonttutakin, Junkkarista hankitun Back on Trackin sekä Rekku-vainaalta perityn Pompan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti