perjantai 15. tammikuuta 2016

Kurja kohtaaminen

2016-01-15_05-46-33

Tässä eräänä päivänä, kun olimme palaamassa lenkiltä, ihan kotinurkilla tuli vastaan beagleä muistuttava koira, jolla ei ollut taluttajaa lainkaan. Urpo ja Kärsä olivat siinä kohdassa vielä remmissä ja sekosivat täysin. Alkoi aivan kauhea räksytys ja riuhtominen, josta tuli ihan kunnon tappelu. Kärsä nyt vain haukkui ja pomppi ympäriinsä, mutta Urpo rähisi toiselle koiralle, joka antoi samalla mitalla takaisin.

Tilanne tuntui kestävän ikuisuuden, eikä siitä ollut mitään poispääsyä, koska Urpo ja Kärsä eivät suostuneet jatkamaan matkaa. Kokonaisuudessaan tilanne kesti varmaan alle puoli minuuttia, mutta se tuntui ikuisuudelta. Lopulta vieras koira loikki tiehensä. Se varmaan tajusi, ettei tulisi yksin pärjäämään kahdelle isommalle.

Myöhemmin samana päivänä lattialta löytyi verijälkiä. Kummankaan tassuissa ei näkynyt mitään haavoja, mutta Urpolla oli toisessa etutassussa vähän verta. Se tassu piti sitten putsata ja laittaa pakettiin Urpon protestoinnista huolimatta. Pari tuntia myöhemmin sohvalla oli taas veritahra Urpon jäljiltä. Kävi ilmi, että Urpolla olikin leuassa pieni haava.

Se jäi arvoitukseksi, että kenen koira beagle (tms.) oli ja että mikä sen kohtalo oli. Siinä tilanteessa oli mahdotonta ottaa sitä kiinni. Toivottavasti koira pääsi kotiin ja toivottavasti ilman suurempia haavoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti