torstai 26. helmikuuta 2015

Vihdoin synttärilahja

20150223_213558

Viikko syntymäpäivänsä jälkeen Kärsä sai ihanan ydinluun, jonka Villa ja Sipi toivat hänelle lahjaksi. Kärsä oli aivan innoissaan eikä alkuun tiennyt miten päin sitä olisi pitänyt lähteä kaluamaan. Sitten kun tuli aika mennä nukkumaan, niin luu piti laittaa kaappiin, koska siinä metelissä ei kukaan olisi saanut unta.

Kärsä ei ollut koskaan ennen syönyt luuta, joten emme tienneet miten hänen vatsansa kestää. Seuraavana aamuna Kärsä oksenteli hieman. Illalla hän oksensi nappula-aterian kokonaisuudessaan lattialle. Kärsä ei kuitenkaan vaikuttanut mitenkään sairaalta, sillä hän yritti syödä oksennuksensa ja onnistuikin osittain. Ei mennyt kauan, kun kertaalleen yrjötyt nappulat tulivat uudestaan oksennuksena ulos. Ripulia ei onneksi tullut.

2 kommenttia:

  1. Jännä miten eri tavoin koirat reagoi luihin, Elsalle ei nimittäin tuu mitään ongelmaa noiden kans. Se on muutenkin onneksi aika kivimaha. Vain tosi mausteisen ruoan saattaa oksentaa, mutta vältän tietenkin mausteisten ruokien antamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urpokin sai samanlaisen ydinluun kuin Kärsä eikä sille tullut mitään ongelmia. Joskus aiemmin Urpolle on tullut ripulia luista. Se on tosiaan ihan yksilöllistä ja päivästä kiinni.

      Poista