keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Lääkäristä suoraan reissuun

DSC_0088
Kuva A.S.

Kärsä kävi eilen eläinlääkärillä näyttämässä rinnassa olevaa pattiaan. Lääkäri tunnusteli sitä aika pitkään ja sanoi, että patti on alareunasta kiinteä ja kova. Siinä vaiheessa (emännän) verenpaine nousi ja alkoi jännittää, mutta sitten lääkäritäti työnsi pattiin neulan, puristeli siitä nestettä ulos ja totesi, että erite on kudosnesteen tyyppistä. Patti on kuulemma voinut muodostua siitä, että lihas on vaurioitunut ja erittänyt nestettä samalla tavalla kuin Urpolla taannoin. Patille ei tarvitse tehdä mitään, sillä sen pitäisi hävitä itsestään.

20150210_163505

Lääkärikäynnin jälkeen Kärsä lähti emännän kanssa Tampereelle. Urpo jäi isännän kanssa kotiin viettämään laatuaikaa ilman kakaraa. Tampereella menimme käymään Sipin ja Villan luona. Sipi oli aivan kauhuissaan nähdessään Kärsän ovensuussa ja meinasi, ettei tule sisälle enää lainkaan. Sipi-raukka varmaan luuli muuttaneensa tarpeeksi kauas välttääkseen Kärsän seuran!

20150210_163456

Sitten lähdimme Särkijärven jäälle lenkkeilemään, ja Sipin mieli muuttui. Yhtäkkiä Kärsä olikin ihana leikkikalu, jota sai rökittää mielin määrin. No ei nyt sentään ihan mielin määrin, sillä Sipi ja Kärsä joutuivat välillä kulkemaan remmissä, kun meno näytti yltyvän liian rajuksi. Kärsä oli aivan kuolassa ja hän huitoi välillä etutassuillaan melkein hädissään. Salaa hän kuitenkin varmaan tykkäsi, kun joku jaksoi leikkiä hänen kanssaan.

Palasimme Kärsän kanssa illalla kotiin. Urpo haisteli Kärsää huolella ja aavisti varmaan, että Kärsä on päässyt johonkin kivaan paikkaan. Mutta ei huolta, Urpokin saa tavata Sipin ja Villan pikemmin kuin arvaakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti