keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Hullut hollantilaiset ja yksi Urpo

2014-12-24_07-03-04
Pätkis, Urpo ja Dumle. Kärsä ei ehtinyt poseerata.

Kärsän siskot Dumle ja Pätkis kävivät meillä ilahduttamassa Urpoa ja Kärsää eräänä iltana. Kärsä ja Pätkis löysivät heti yhteisen sävelen, vaikka viime tapaamisesta oli kulunut pari kuukautta. Onneksi tänne etelään oli juuri satanut lunta, koska muuten meno olisi mennyt aivan mutapainiksi.

2014-12-24_07-03-27
Pätkis ja Urpo

Siskot johdattelivat Kärsän heti pahoille teille: hollantilaiskolmikko meni ihan pokkana makuuhuoneeseen ja vielä sängylle makoilemaan! No, Dumle ja Pätkis saavat synninpäästön, sillä eiväthän he voi vieraassa paikassa tietää mikä on sallittua, mutta Kärsä tietää kyllä aivan varmasti, ettei makuuhuoneeseen saati sängylle ole mitään asiaa.

2014-12-24_07-03-47
Pätkis, Urpo, Dumle ja Kärsä. Pätkiksellä on korvat hullutteluasennossa niin kuin Kärsälläkin usein.

Oli hauska nähdä, miten samanlaisia Pätkis ja Kärsä ovat. Heillä on molemmilla hassu tapa nousta puolittain sohvalle siten, että etuvartalo röhnöttää sohvalla ja takajalat ovat lattialla. Kärsä saattaa joskus jopa nukahtaa siihen asentoon! Lisäksi Kärsällä ja Pätkiksellä on ihan samanlainen haukkuääni. Ulkonäössä onkin sitten eroavaisuuksia. Pätkiksessä on pennun pyöreyttä kun taas Kärsä on aikamoinen lihaskimppu. Kärsä on myös muutaman sentin korkeampi kuin Pätkis. Naamat ovat samanlaiset, tosin Kärsällä kuonon päällä oleva pyörre on selkeämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti