tiistai 5. elokuuta 2014

Sillä siisti

20140731_174534

Nyt uskaltaa melkein jo väittää, että Kärsä on sisäsiisti. Laitoimme juuri matot takaisin lattialle, sillä Kärsä ei ole pissannut lattialle ainakaan pariin kuukauteen ilo- ja pelkopissoja lukuunottamatta. Ilopissat hän saattaa tehdä, kun isäntäväki tulee kotiin ja pelkopissat silloin, kun häntä torutaan. Kärsä osaa myös aika hyvin pyytää päästä pihalle, jos hänellä on hätä.

Kärsä on aivan ihana ja hyvä koira meille, vaikka muut olisivat mitä mieltä tahansa!

4 kommenttia:

 1. Täälläkin odotellaan, että Ape olisi sisäsiisti. Pidätyskyky on selvästi jo parantunut, eikä koko ajan tarvi olla ramppaamassa ulkona. Työpäivän ajan Ape ei vielä pysty pidättelemään, eli jonkin aikaa menee vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urokset "sisäsiistiytyy" todella nopeasti. Meillä oli sikäli hyvä tuuri, että Kärsä pissasi työpäivien aikana kuraralliin silloin, kun ei vielä pystynyt pidättämään. Nyt sekään ei ole enää tarpeen. Eiköhän Apekin parin kuukauden päästä ole jo melkolailla sisäsiisti.

   Poista
 2. Kärsä vaikutta aivan ihanalta pennulta! Pilkettä on kyllä silmäkulmassa jokaisessa kuvassa, mutta jotenkin todella sympaattisen kuvan hänestä saa kirjoitustesi perusteella. Meillä on kotona 10-vuotias karkkari ja 12 viikkoinen karkkaripentu.. Eli I Feel You monessakin asiassa :) T. Suski Pohjois-Suomesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsä kiittää kehuista! Karkkarien kanssa elämä on varmaan vielä villimpää kuin lyhkärien:)

   Poista