perjantai 8. elokuuta 2014

Päivä saaressa

20140805_144308

Viime aikojen helteillä on ollut niin tuskaisen kuuma, ettei ulkona ole juuri voinut olla. Eräänä päivänä suuntasimme merelle vilvoittelemaan ja kävimme Kälön saaressa moikkaamassa sukulaisia. Venematka kesti noin tunnin suuntaansa ja se oli aika pomppuinen aallokon takia. Urpo oli hieman stressaantunut ja läähätti melkein koko matkan. Kärsäkään ei varsinaisesti tuntenut oloaan mukavaksi, vaikka nukkuikin osan matkasta. Merellä oli sentään viileää, ja rannassa koirat pääsivät uimaan, koska sinilevää ei näkynyt lainkaan.

20140805_155245

Urpolla ja Kärsällä oli ystävätär saaressa, Lili-labradori. Lili on aivan sekopäinen tennispallojen suhteen eikä yhteiskuvista sen takia tullut mitään. Välillä palloja oli kolme eli jokaiselle oma, mutta Lili omi ne kaikki itselleen. Saaressa oli myös lehmälauma ja sonni, jotka olivat aidan takana. Koirat eivät onneksi välittäneet niistä juurikaan.

20140805_184254

Kälö on täynnä pieniä punkkeja, joiden voi nähdä kiipeilevän jalkoja pitkin. Urpolla ja Kärsällähän ei ole mitään punkkisuojaa, mutta mitään suurempaa kuhinaa heidän turkeissa ei päivän päätteeksi ollut - Urpolla oli yksi punkki kaulassa. Kälössä on yleensä ollut myös paljon käärmeitä, mutta tällä kertaa emme onneksi nähneet ainuttakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti