sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Epävirallista supijahtia ja ripulointia

Untitled

Nyt on enää muutama viikko siihen, että muutamme uuteen kotiin, joka sijaitsee valitettavasti kauempana Dumlen kodista kuin nykyinen. Meidän täytyy siis koittaa järjestää pienille sekopäille treffejä mahdollisimman usein nyt kun se vielä on helppoa.

Untitled

Perjantaina olimme Dumlen luona metsälenkillä ja törmäsimme sattumalta kivikkoon, joka oli varmaan täynnä supien koloja. Ainakin koirat olivat aivan innoissaan ja kiersivät kivenlohkareita vimmatusti. Supit pysyivät koloissaan, mutta saivatpahan kuitenkin hieman jännitystä elämään.

Untitled

Urpo on taas alkanut ripuloida säännöllisesti. Maha on ollut löysällä vähän väliä ja nyt viikonloppuna Urpo on herättänyt emännän molempina aamuina viideltä päästäkseen ulos. Luulimme jo, että vatsaongelmat olisivat mennyttä aikaa, sillä Urpolla ei ollut ripulia puoleen vuoteen, mutta taisimme sittenkin nuolaista ennen kuin tipahti.

Untitled

Nyt ei auta muu kuin ihmetellä taas. Urpo on ollut pirteä ja reipas, mutta eihän löysä vatsa tietenkään mikään kiva juttu ole kenellekään. Viisainta olisi tietysti mennä eläinlääkärin juttusille, mutta siitä seurannee niin suolainen lasku, että nyt on pakko lykätä sitä tulevaisuuteen ja odottaa, että Urpon vatsa rauhoittuu taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti