maanantai 10. helmikuuta 2014

Armoton valmentaja

Untitled

Lumet ja jäät ovat sulaneet, joten nyt voi taas canicrossailla turvallisesti. Siispä kävimme tänään pitkästä aikaa juoksemassa reippaan 12 kilometrin lenkin. Urpo on kyllä erittäin tiukka valmentaja seitsemännelle täyspitkälle maratonille valmistautuvalle emännälle - armoa ei tipu, vaikka kuinka läähättäisi ja jalat huutaisivat hoosiannaa! Canicross on ennenkokematonta rääkkiä, tosin Urpo jaksaisi varmaan vetää maailman ääriin asti.

PS. Ripuli on taas kerran selätetty.

4 kommenttia:

 1. Voi kumpa joku kävisi juoksemassa Elsanki kanssa. Itsellä ei jotenkaan riitä motivaatio juoksemiseen. Ehkä max viikon ajan käyn juoksemassa ja sitten homma jää siihen.:( Eikä puhettakaan noin pitkistä lenkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Elsa tänne, niin vien hänet juoksemaan! :) Juoksu ei vaan ole kaikkien laji, mutta meille se sopii. Ja Elsahan saa tehdä niin paljon kaikkea muuta kivaa, että ehkä hän ei kärsi juoksulenkkien puutteesta.

   Poista
 2. Hei! Pinkooko Urpo Non-Stopin Freemotion-valjaissa vai mitä mallia nuo ovat? Ootteko olleet tyytyväisiä niihin? Täällä suunnitellaan valjaiden ostoa yhdelle karkeakarvaiselle pikakiiturille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freemotionithan ne on ja tyytyväisiä ollaan! Tilattiin ne netistä ja kokokin meni ihan nappiin, kun sen sai valita painon mukaan. Valjaat on vähän vaikea pukea ja riisua, mutta muuten ei ole mitään valittamista.

   Poista