sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Myrskyinen jahtipäivä

Untitled

Urpo oli tänään isännän kanssa Hauholla fasaanijahdissa. Paikalla oli muitakin koiria, mm. Elmo-veli sekä pikkuveli Pommi. Sää ei ikävä kyllä ollut kovin suotuisa, sillä tuuli oli poikkeuksellisen kova. Kotipihalla oli puukin kaatunut kovassa tuulessa, mutta onneksi siten, ettei se aiheuttanut mitään tuhoa.

Untitled

Huonosta säästä huolimatta alas tuli kaksi fasua, joista yhden Urpo otti ilmasta kiinni, toisen isäntä ampui. Linnut eivät oikein tahtoneet lentää kovan tuulen takia, joten saalis oli siihen nähden hyvä. Maata pitkin juoksevaa lintua kun ei oikein voi ampua.

Untitled

Kotiin palattuaan Urpo on ollut niin poikki, että välillä täytyy oikein tarkistaa, onko hän lainkaan hengissä enää. Hän tosin rentoutui vasta, kun oli saanut luvan tulla sohvalle. Urpo joutui nimittäin suihkuun ja shampoopesulle, ja pesun jälkeen hänen täytyy aina kuivatella omalla patjallaan ennen kuin saa tulla sohvalle. Tänään se oli erityisen vaikeaa, Urpo ei olisi millään malttanut olla omalla paikallaan eikä suostunut nukkumaan siinä. Loppu hyvin, kaikki hyvin - nyt Urpo uinuu sohvalla peiton alla puhtoisena ja hyväntuoksuisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti