torstai 11. heinäkuuta 2013

Kaksi hulluttelevaa seisojaa

Tässä eräänä päivänä meillä kävi kauhea kuhina, kun Dumle tuli kyläilemään pitkästä aikaa. Urpo-raukka on joutunut olemaan pitkään ilman naisseuraa Dumlen juoksujen takia. Ensin he ottivat pienen juoksukisan pihalla, sitten he riehuivat sisällä. Kävimme myös pienellä autoajelulla, jonka aikana koirat kököttivät takakontissa vierekkäin.

Untitled

Untitled

Dumle oli juuri palannut Virosta, missä hän osallistui menestyksekkäästi kansainväliseen näyttelyyn. Matka oli varmasti uuvuttava, mutta Dumle oli oma iloinen itsensä ja jaksoi painia Urpon kanssa.

Untitled

Untitled

Kävimme myös rannassa uittamassa Dumlea. Urpo ei edes päässyt irti remmistä, koska hän ei olisi kuitenkaan mennyt uimaan. Dumle polski menemään heti luvan saatuaan ja jäi kaislojen varaan paikoilleen kyttäämään jotain. Siellä se tyttö "seisoi" jotain herkeämättä, kunnes hänet oli pakko käskeä pois lähestyvän veneen takia.

Untitled

2 kommenttia:

  1. Dumle oli niin onnellinen kun hän tapasi rakkaan Urponsa ♥ ensikohtaaminen tauon jälkeen oli kyllä hassu; miten koirat voivatkin näyttää että ovat ikävöineet toisiaan!

    - Jaana

    VastaaPoista